2x03 El Rundbrot de la Bäckerei Zurbuchen a la memòria del Gässli Beck del Christian Zurbuchen

Avui a #Suïssa.Elpodcast descobrirem com elaboren el pa i els pastissos els flequers suïssos. En especial, tal com diu el títol del capítol d'avui, El Rundbrot de la Bäckerei Zurbuchen a la memòria del Gässli Beck del Christian Zurbuchen.  

El programa d'avui està dedicat a la memòria del Christian Zurbuchen.

"Merci vielmal, Christian. A la teva fleca he menjat el millor pa de la meva vida"
(Bernat de Ciurana, creador i presentador de #Suïssa.El podcast

Esperem les vostres opinions i que formeu part dels nostres enviats especials «Suïssos». Tan sols cal que ens envieu un correu electrònic a: suissaelpodcast@gmail.com i a l'assumpte hi escriviu «Suïssos». Ben aviat obrirem un servei de consultoria pels oients del podcast que tinguin previst visitar Suïssa.

Comentaris

Entrades populars